Zwarte doos

Screen Shot 2014-02-05 at 14.21.44
Sommige ideeën liggen erg goed in de maatschappij en maar zijn de praktijk moeilijk in te voeren. Nadat ik recent, zonder dat dat de bedoeling was, op de voorpagina van de Gelderlander stond met de ontwikkeling van de zwarte doos is er veel publiciteit los gekomen. Maandag belde diverse bladen, radio en tv programma’s voor een interview. Uiteindelijk hebben we een interview gedaan met NRC en een radio interview met Radio1. Zeker het NRC artikel is een mooi artikel geworden over de kansen maar ook de complexiteit van de ontwikkeling die nog nodig is.
Het artikel vind je hier boven. Het interview is te beluisteren via onderstaande link.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/133223575″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Leave a Reply

Your email address will not be published.